Wij kruiden onze Groninger droge worst in eigen worstmakerij op Groninger wijze: met kruidnagel.
Per stuk: € 3,98
3 stuks voor: € 10,49
In eigen worstmakerij produceren wij droge worstjes in diverse smaken met een buitenlands tintje. Lekker bij de borrel, als snack of als hapje om te serveren aan uw gasten.
Uit eigen worstmakerij, heerlijk bij de borrel of uit het vuistje.
Ook de bloedworst maken wij zelf. Gesneden in plakken van circa 1 cm kunt u de bloedworst aan beide zijden bakken in de koekenpan.
Heerlijk bij de stamppot of op een boterham. De bloedworst kan ook koud gegeten worden.
Deze leverworst wordt door ons gemaakt op ambachtelijke wijze met een vleugje kruidnagel.
Een heerlijke rolpens uit eigen worstmakerij. De rolpens is in schijven verkrijgbaar. Het wordt door ons op smaak gemaakt in het zuur. Heerlijk bij de rode kool met appeltjes of als borrelhapje met een zilveruitje.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.