De Smulsteen: De Bourgondische ovensteen

De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven op 180 ºC en in 25 tot 30 minuten, gegaard. En door de bijgeleverde gietijzeren houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden. Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd.

De feestelijke Smulsteen is ook ideaal als alternatief voor gourmetten.


Feestelijk op tafel, een goed alternatief voor gourmetten.

Gezond in de oven bereid zonder extra boter inclusief verse groenten.

Gemak: de steen is gevuld, ovenklaar en is snel bereid.

Geniet van de verse producten van topkwaliteit en van een sfeervolle manier van eten.

Mixed grill trio

Gevuld met varkenshaas, kipfilet en biefstuk.
Per schaal € 39,95 incl. borg

Maak compleet met stokbrood, kruidenboter en sauzen.

​​​​​​​

Tips & spelregels

  • 1 uur voor bereiding de Smulsteen uit de koelkast halen.
  • De Smulsteen in voorverwarmde oven op 180 ºC in 25 - 30 minuten garen.
  • Zet de houder voor de Smulsteen in de buurt van de oven op een stevige ondergrond.
  • Gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen van de Smulsteen.
  • De Smulsteen inclusief houder krijgt u in bruikleen. De borg hiervoor is € 15. De borg ontvangt u retour als de steen ongeschonden en schoon wordt teruggegeven.
  • De Smulsteen niet met afwasmiddel schoonmaken. Enkel een schone doek gebruiken voor schoonmaak. Geen heet water gebruiken.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.